La 14.9. klo 19

Kinetic Orchestra
I´M LIQUID

Kevyesti elämään suhtautuva tanssiteos täynnä lämpöä, outoja liikkeellisiä valintoja ja omaperäistä kineettistä huumoria.

Jarkko Mandelinin luotsaaman Kinetic Orchestran uutuusteoksen nimi ”I’m Liquid” viittaa kamppailulajielokuvista tuttuun metaforaan kehon muuntumisesta vedeksi. Teoksessa ovat mukana budolajeista tutut vyöt, joita käytetään kehon painon manipulointiin. Tanssijoihin asennettu kahva keskellä vartaloa mahdollistaa toisten siirtelyn, painovoimaa uhmaavat lennot sekä liikkeellisen sinfonian virtaan antautumisen.

Teoksen konkretiaa on liike ja sen kuljettaminen, mutta samalla läsnä on alati myös toinen totuus. Teoksen musiikki luo ostoskeskuksen tunnelmaa, joka kulutuksen ja pinnallisuuden ilmentymänä on mitä mainioin inspiraation lähde ironiselle suhteelle niin omaan kuin muidenkin olemiseen.

Kevyesti elämään suhtautuva tanssiteos jäljittelee ihmiseloa ja sen tyhjyyttä lämmöllä, oudoilla liikkeellisillä valinnoilla ja omaperäisellä kineettisellä huumorilla.

Traileri

Lehdistössä sanottua

”Akrobatiataidoistaan tunnetut tanssijat tekevät nyt valtavan tarkkaa ja monipuolista, tiivistä lattiatyöskentelyä. Tanssi muistuttaa breakdancea ilman siihen perinteisesti liittyvää uhmaa ja kilpailua.” Helsingin Sanomat / Maria Säkö

Tekijät

Koreografia Jarkko Mandelin ja työryhmä | Tanssi Anni Koskinen, Sanni Giordani, Oskari Turpeinen ja Iiro Näkki | Musiikki ja äänisuunnittelu Janne Hast | Valot Jukka Huitila | Puvut Kirsi Gum ja työryhmä
Valokuvat Jussi Ulkunniemi | Tuotanto Kinetic Orchestra / Apinatarha | Kesto n. 1 h

Lisätiedot

Kotisivu
Facebook

OSTA LIPUT