La 19.9.2020 klo 17, Manilla-teatteri

UMC

Movements - Motions - Mindsets

Koreografia: Reija Wäre ja UMC Dance Company

Jyväskylästä kotoisin olevan UMC Dance Companyn tanssijoita on nähty niin teatterinäyttämöllä, tv-studioissa kuin konserttiareenoillakin ja nyt Suomen kysytyimpiin kuuluva ohjaaja-koreografia Reija Wäre täydentää ryhmän katutanssitaustaa tuomalla mukaan oman ainutlaatuisen ammattitaitonsa tarinaa kuljettavista näyttämötaiteista ja nopeatempoisista tv- ja elokuvaproduktioista.

UMC:n uusin teos Movements - Motions - Mindsets käsittelee tanssin ja puhutun tekstin kautta läheisten ihmisten merkitystä ja yksilön ainutlaatuisuutta ryhmän sisällä. Esiintyjät saapuvat lavalle ollakseen avoimia ja rehellisiä ja suhtautuakseen itseensä lempeällä huumorilla inhimillisyyttään piilottamatta - ja tanssiakseen kuten vain silloin voi, kun kokee juuri siinä olevansa kaikkien onnellisin ja lähinnä itseään ja tunteitaan.

UMC:lle on kautta yli kymmenvuotisen historiansa ollut tärkeää tuoda tanssin ilmaisuvoimaa ja tietoisuutta lajista myös kouluihin ja erilaisiin oppilaitoksiin ja tämäkin teos sopii paitsi katu - tai nykytanssista kiinnostuneille katsojille myös tanssin katsomiseen aiemmin tottumattomalle yleisölle.

Traileri

Lehdistössä sanottua

"Taitavasti ja tyylillä UMC tuli osoittaneeksi mitä tanssiteatteri parhaimillaan on - kuin kuulisi ajatukset"

Laura Laakso - KSML 15.5.2019

Tekijät

Tanssijat: Sanaz Hassani, Liisa Tirkkonen, Anni Minkkinen, Pete Rahikainen | Koreografia: Reija Wäre

 

Lisätiedot

Facebook

OSTA LIPUT