TAIDENÄYTTELY SECRET GARDEN

 

Manillan kuvataiteilijat

10.9.-24.9.2020 

Vanha viinatehdas
Avoinna ma-pe 12-19, la-su 12-18

somekuva valkoinen vaakapieni.jpg

 

 

Secret Garden on Manillan kuvataiteilijoiden yhteisnäyttely Vanhan viinatehtaan tiloissa Manillassa. 

 

Tehdasfestivaali Manifestin 20. juhlanäyttelyä on tehty uudenlaisella energialla ja yhteistyöllä näyttelyn kuvataiteilijoiden ja festivaalin muiden toimijoiden kanssa.  

 

Näyttelyn taiteilijat ovat Anna Ellḿen, Anna Tahkola, Helena Lappalainen, Hilja Roivainen, Fanni Maliniemi, Ilona Romunen, Juha Welling, Jussi Lepistö, Kaisa Lempinen, Karin Ehrnrooth, Kati Kiviniemi, Mari Kämäräinen, Marja Haapakangas, Mirja Aho, Reeta Leinonen, Rita Vaali, Sanna Peuri, Seija Honkanen, Tom Pesch ja Veli Ekroos

 

Salainen puutarha yhdistää taiteilijoiden teoksia temaattisesti. Samalla nimi viittaa myös taiteilijoiden työhuoneiden, Vanhan Viinatehtaan ja Manillan luonteeseen kätkettynä paikkana. Taiteilijoiden työtiloihin pääsee tutustumaan Manillan Avoimien ovien päivänä 12.9. klo 12-18.

 

Näyttelyn aikana tilassa järjestetään useita yleisötilaisuuksia, mm. Tanssia ja elokuvaa –sarja, Turun yliopiston väitöstutkija Hilja Roivaisen luento Puutarhautopioista sekä keskustelutilaisuus taiteen moninaisuudesta. Näyttelyn voi kokea myös nykyklovni T.A.Idén opastamana 12.9., 13.9., 14.9. ja 20.9..

 

Näyttelyn yhteydessä julkaistaan katalogi Manillan vuoden 2020 kuvataiteilijoista. Näyttelyn ja katalogin tekoa on tukenut Pro Manillasäätiö ja Varsinais-Suomen kulttuurirahasto.  

 

Näyttelyn koko ohjelman näet osoitteesta www.manillantehdas.fi/manifesti/esitykset/.

 

Näyttelyssä noudatetaan ajankohtaisia koronatartuntoja ehkäiseviä ohjeistuksia ja yleisiä suojauskäytäntöjä.